Hyvän sään aikana on journalistinen verkkojulkaisu, joka keskittyy laajentamaan näkökulmia ilmastonmuutoksesta Suomessa. Julkaisussa nostetaan esiin tulevia muutoksia ja pohditaan, mitä on vielä tehtävissä. Jutut avaavat ilmastopolitiikan taustoja, esittelevät ilmastonmuutoksen torjumiseksi työskenteleviä ihmisiä. Lisäksi tekijät käyvät siellä, missä ilmastonmuutos jo näkyy tavalla tai toisella.

Hyvän sään aikana -verkkosivustolla julkaistaan uutta journalismia muutaman kerran kuukaudessa. Sivuston on mahdollistanut Tiina ja Antti Herlinin säätiön apuraha.

Toimituspäälliköt

Elli Harju on yhteiskuntatutkimuksen opiskelija ja toimittaja. Hän tekee töitä pääasiassa Iltalehdelle. Syksyn 2018 Harju vietti Pariisissa Suomen Unesco-edustustossa harjoittelijana.

Erkki Mervaala on Prahassa asuva vapaa toimittaja ja kirjoittaa useaan eri julkaisuun muun muassa Keski-Euroopan poliittisista ilmiöistä.

Sanna Pekkonen on toimittaja, joka on työskennellyt viime aikoina etenkin talousjournalismin parissa.

Esa Keskinen on toimittaja, joka työskentelee freelancerina journalismin ja viestinnän parissa. Hän on kirjoittanut erityisesti paikallispolitiikasta ja korkeakoulumaailmasta.

Toimitus

Ota yhteyttä toimitukseen: toimitus at hyvansaanaikana piste fi