Hyvän sään aikana on journalistinen verkkojulkaisu, joka keskittyy laajentamaan näkökulmia ilmastonmuutoksesta Suomessa. Julkaisussa nostetaan esiin tulevia muutoksia ja pohditaan, mitä on vielä tehtävissä. Jutut avaavat ilmastopolitiikan taustoja, esittelevät ilmastonmuutoksen torjumiseksi työskenteleviä ihmisiä. Lisäksi tekijät käyvät siellä, missä ilmastonmuutos jo näkyy tavalla tai toisella.

Hyvän sään aikana -verkkosivustolla julkaistaan uutta journalismia muutaman kerran kuukaudessa. Sivuston on mahdollistanut Tiina ja Antti Herlinin säätiön apuraha.

Hyvän sään aikana -verkkojulkaisua toimittavat Silja Annila, Elli Harju, Sanni Harmanen, Tiina Heikkilä, Juho Kankaanpää, Esa Keskinen, Ella Kiviniemi, Minea Koskinen, Linda Manner, Sanni Mattila, Jannika Melkko, Erkki Mervaala, Markus Mäki, Samuli Niinivuo, Alma Onali, Sanna Pekkonen, Johannes Roviomaa, Reetta Rönkä ja Kaisa Uusitalo.

Toimituspäälliköt

Elli Harju on yhteiskuntatutkimuksen opiskelija ja toimittaja. Hän tekee töitä pääasiassa Iltalehdelle. Syksyn 2018 Harju viettää Pariisissa Suomen Unesco-edustustossa harjoittelijana.

Erkki Mervaala on toimittaja ja kirjoittaa muun muassa Lännen medialle. Journalistisen työnsä lisäksi hän toimii Prahassa Media Development Investment Fundin ohjelmajohtajana.

Sanna Pekkonen on toimittaja, joka on työskennellyt viime aikoina etenkin talousjournalismin parissa.

Esa Keskinen on toimittaja, joka työskentelee freelancerina journalismin ja viestinnän parissa. Hän on kirjoittanut erityisesti paikallispolitiikasta ja korkeakoulumaailmasta.

 

Ota yhteyttä toimitukseen: toimitus at hyvansaanaikana piste fi